Warning: Attempt to read property "term_id" on bool in /customers/f/e/f/kcebygg.se/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_slider/slider.php on line 19

Anlita professionella takmontörer

Taket är fastighetens femte fasad och tar dem största påfrestningarna på fastsigheten. Tänk på att anlita professionella takläggare med lång erfarenhet och gedigen utbildning.

Dags för takbyte?

Takbesiktning – ett klokt beslut. Ett tak är en fastighets mest utsatta beståndsdel när det gäller hårda väderförhållanden, så här går det till.

Personuppgifter hos Takvision

Klicka på länken nedan för att veta mer om hur vi hanterar våra kunders personuppgifter.

VAD MER VI KAN VARA BEHJÄLPLIGA MED?

Vill du få garageuppfarten stenlagd eller behöver du mer boyta eller kanske går du och funderar på att få en takkupa monterad på ditt tak?

Ta då kontakt med oss, vi har otroligt duktiga snickare och markpersonal som snabbt kan komma och lämna ett fast pris på just ditt projekt.

Om och tillbyggnad

Har ni planer på att bygga en takkupa eller en tillbyggnad på befintlig fastighet, ta då kontakt med oss och begär in en offert.

Markarbeten

Vår markpersonal kommer hem till dig och ger kostnadsfria råd och tips.

Fasadrenovering

Både väder och vind sliter på husets fasad och när huset har några år på nacken kan det därför bli dags för en fasadrenovering.

Dränering

Dräneringens främsta uppgift är att förhindra fuktskador på huset. Det är dock av yttersta vikt att du inte bortser från detaljer som jordens sammansättning, lutningar, djup och avstånd. Låt vår duktiga markpersonal besikta fastighetens grund och lämna ett fast pris på hela dräneringen.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER

798

ANTAL TAK OMLAGDA SEDAN 2016

342

ANTAL BESIKTNINGAR 2020

351

OFFERTER LEVERERADE 2020

4

ANTAL DIPLOM VI FÅTT UNDER ÅREN

KUNDUPPDRAG

Utförda takomläggningar presenteras endast i mån av tid, önskas referenser vänligen kontakta oss.

Ännu en takomläggning klar!

300 kvadratmeter i Åkersberga

Med en 100 % nöjd kund, det är så vi jobbar! Takomläggningen tog en och en halv vecka. Vill du veta mer eller vill du att vi kontaktar dig för en takbesiktning, lämna ditt telefonnummer direkt på vår kontaktsida så återkommer vi alltid inom 24 timmar väl mött!

Woody monterat!

160 kvadratmeter i Åkersberga-100 % nöjd kund!

På uppdrag av Åkersberga Bygg och Trä AB

Benders Palema ytbehandlad, komplett nytt takavvattningssystem från Plannja, nytt yttertak, total tid för takomläggningen-8 dagar. Vill du också få hjälp med din takomläggning?

Tveka inte att kontakta.
Väl mött!

Takvision AB levererar alltid!
-100 % nöjd kund! Alltid kostnadsfri takoffert!

Benders Palema ytbehandlad, komplett nytt takavvattningssystem från Plannja, nytt Velux parfönster. Vill du också få hjälp med din takomläggning?

Tveka inte att kontakta oss.
Väl mött!

Ännu en takomläggning klar!

Med en 100 % nöjd kund, det är så vi jobbar! Takomläggningen tog 7 dagar. Vill du veta mer eller vill du att vi kontaktar dig för en takbesiktning, lämna ditt telefonnummer direkt på vår kontaktsida så återkommer vi alltid inom 24 timmar.

Tveka inte att kontakta oss.
Väl mött!

Våra samarbetspartners

VÅRA LEVERANTÖRER

Vi använder endast ledande produkter i våra takkonstruktioner